Tarjouspyyntö Rautavaaran kunnan tilintarkastuksesta 1.6.2017 alkavalle nelivuotiskaudelle

 

 

JHTT Tilintarkastus tarjouspyyntö

Rautavaaran kunnan vuoden 2016 urheilijaksi valittu Teemu Tuovinen ( 19v.).

Teemu voitti klassillisessa voimannostossa ja penkkipunnerruksessa  suomenmestaruudet sarjassa alle 83 kg Miehet 20v.

Tulokset: kyykky 177,5 kg, penkki 130 kg ja maastanosto 222,5 kg.

Vuoden 2016 Rautavaaran urheilijalle palkinnon luovutti lauantaina 11.2.2017 Rautavaaran kunnanjohtaja Unto Murto pienimuotoisessa tilaisuudessa kun Teemu aloitti  varusmiespalveluksen  Kainuun Prikaatin esikuntakomppaniassa viestimiehenä tammikuussa 2017, jolloin palkinnonjakoa ei voinut toteuttaa arkipäivänä.

Kun Teemu muutti Rautavaaralle kävi hän kavereiden kanssa Monitoimihallilla kuntoilemassa ja siitä lähti innostus voimannostoon ja penkkipunnerrukseen ja on nyt harrastanut noin 3 vuotta. Teemu edustaa Juankosken punnerrus seuraa eli JUPUa.

Vuoden 2017 Vastuullinen kesäduuni -kampanja on käynnistynyt. Kampanja haastaa työnantajat tarjoamaan nuorille enemmän laadukkaita kesätyöpaikkoja. Kuntarekry on mukana kampanjassa tulevanakin vuonna.

Vastuullinen kesäduuni -kampanja auttaa työnantajia ymmärtämään nuorten odotukset työelämää kohtaan ja kehittämään kesätyöhön liittyviä toimintojaan. Tulevan toimintakauden tavoitteina on auttaa nuoria tunnistamaan omat vahvuutensa ja kehittää heidän kesätyönhakuun liittyviä taitojaan.

Työnantajat sitoutuvat Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa kuuteen hyvän kesätyön periaatteeseen, jotka ovat hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen, oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja todistus.

Nyt käynnistyvän kampanjan tavoitteena on ylittää 50 000 kesätyöpaikan raja.

 

Lue lisää https://www.kuntarekry.fi/fi/uutiset/2016-10-31-vastuullinen-kesaduuni-2017-kampanja-alkoi

ja http://www.kesaduuni.org/
 

 

Rautavaaran kunta sähköistää rakennuslupa-asioinnin

LUPAPISTE ON UUSI LUVANHAKEMISEN PAIKKA KAIKILLE RAKENTAMISEN TAHOILLE

20.01.2017 – Rautavaaran kunta on ottanut käyttöön rakentamisen lupakäsittelyjä tehostavan sähköisen Lupapiste-asiointipalvelun. Luvanhakijat ovat jo aikaisemmin voineet lähettää rakentamiseen liittyviä neuvontapyyntöjä palvelun kautta, mutta nyt eri rakennushankkeet voidaan valmistella alusta loppuun sähköisesti yhdessä viranomaisten ja muiden rakennusalan ammattilaisten kanssa. Lupapiste sujuvoittaa lupakäsittelyä ja vapauttaa luvanhakijan virastoaikatauluista sekä paperisten asiakirjojen toimittamisesta eri tahoille.

Palvelu kokoaa rakennuslupien kanssa toimivat eri tahot yhteiseen osoitteeseen ja mahdollistaa neuvonnan, luvanhaun ja viranomaisasioinnin hoitamisen sähköisesti. Palvelu neuvoo hakijaa lupien tarpeesta ja luvanhakemisen vaatimuksista.

Rakennushankkeet voidaan valmistella palvelussa käsittelyvalmiiksi yhteistyössä viranomaisten kanssa. Hakemukset ja aineistot välittyvät sähköisesti suoraan kunnan järjestelmiin, eikä niitä tarvitse erikseen toimittaa paperisina monille eri tahoille.

Päätöksen jälkeen myös rakentamisen aikainen viranomaisasiointi voidaan hoitaa samassa palvelussa. Palvelussa hakija voi seurata lupien etenemistä ja nähdä muiden osapuolten, kuten viranomaisen, suunnittelijoiden tai muiden hankkeen osapuolten tekemät kommentit ja muutokset reaaliaikaisesti.

UUSI PALVELU NOPEUTTAA LUPAKÄSITTELYÄ

Lupapiste kattaa rakennus- ja toimenpidelupien, toimenpideilmoitusten sekä poikkeamispäätösten hakemisen ja palvelu toimii myös sähköisenä neuvontapyyntökanavana. Palveluun rekisteröidytään ensimmäisen käyttökerran yhteydessä pankkitunnusten tai mobiilivarmenteen avulla.

”Palvelu kattaa rakennushankkeen koko elinkaaren ensimmäisestä neuvontapyynnöstä tai kontaktista hankkeen valmistumiseen saakka, olipa kyse sitten parvekkeen lasituksesta tai kauppakeskuksen rakentamisesta”, kertoo Jani Muhonen Lupapiste-palvelua tuottavasta Solita Oy:stä.

”Lupapiste ohjaa asioijaa hakemaan kohteen sijainnin kartalta sekä tekemään hakemuksen tai ilmoituksen valitun toimenpiteen pohjalta. Esimerkiksi kiinteistön tiedot saadaan helposti neuvontapyyntöön tai lupahakemukseen palvelun paikkatietojen avulla. Palvelu helpottaa myös kunnan viranomaisen sähköpostiruuhkaa ja vähentää puhelinneuvonnan tarvetta. Näin lupakäsittelyt nopeutuvat ja sujuvoituvat”, Muhonen toteaa.

Lupapiste tuo kunnille kustannus- ja resurssisäästöjä vapauttaen henkilöstöä muihin asiantuntijatehtäviin. Lupapiste ei poista perinteistä paperilla asiointia tai mahdollisuutta kohdata viranomaista kasvokkain, mutta tavoitteena on tarjota niin toimiva ja hyvä asiointikanava, että kaikki osapuolet suosisivat jatkossa sähköistä palvelua. Palvelun tilaaja on Ympäristöministeriö ja sen toteuttaa digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijayritys Solita.

Lupapisteen prosessikuvaus >>

https://www.lupapiste.fi

YHTEYSTIEDOT

Vs Rakennustarkastaja, Hannu Okkonen, Rautavaara, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 040 860 8221

Jani Muhonen, Liiketoimintajohtaja, Lupapiste, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 0400 191646

Kari Syrjärinne, Myyntipäällikkö, Lupapiste, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 040 555 8684

Ilona Suominen, Markkinointi- ja Viestintäpäällikkö, Lupapiste, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 040 5358 965

AJANKOHTAISTA LIUKUESTEISTÄ !

Talvi on tulossa ja sen myötä liukkaat kelit ja sitten mennään jopa liukastellen mukkelismakkelis – siinä saattaa mennä kättä ja jalkaa ym.

Joten nyt Rautavaaran kunnan perusturva hankkii IKÄIHMISILLE kenkiin laitettavia LIUKUESTEITÄ.

Palveluohjaaja Saila Paaso-Rantala hoitaa asiaa ja hänellä on erimallisia/-kokoisia mallikappaleita liukuesteistä.

Sailan luona voit käydä halutessasi myös sovittamassa niitä omiin kenkiisi – ei kannata ottaa pelkästään jalan koon mukaan tai sitten voit pelkästään soittamalla ilmoittaa talvikenkäsi kokonumeron Sailalle numeroon  040 860 8192.

 

Turvallista ja hyvää talven odotusta!